Σελίδες

Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στο γήπεδο από το Σάββατο η λαϊκή αγορά της Πρέβεζας.

Όπως είχαμε επισημάνει και σε παλιότερη ανάρτησή μας, η Λαϊκή Αγορά των Νέων Αγροτών χρειαζόταν έναν χώρο μέσα στην πόλη για εδραιωθεί και  να γίνει περισσότερη προσβάσιμη για τους καταναλωτές.
Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου, κάνοντας ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή:

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας ανακοινώνει ότι η λειτουργία της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (λαϊκή παραγωγών) της 28/7/2012 από 6:30 έως 13:00 θα γίνει στην οδό Κ. Τζαβέλα πίσω από το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας . Παράλληλα ύστερα από την επιτυχημένη λειτουργία της αγροτικής αγοράς από τις 16/6/12 έως και σήμερα υπό την εποπτεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην λεωφόρο Ιωαννίνων 354 και ύστερα από την απαίτηση των δημοτών της Πρέβεζας να γίνεται η αγορά αγροτών μέσα στην πόλη θωρήσαμε αναγκαία την μεταφορά της αγροτικής αγοράς.

Επίσης είναι η κατάλληλη ώρα οι παραγωγοί να δημιουργήσουν σύλλογο παραγωγών αγροτικής αγοράς και ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την εποπτεία αλλά και την καλύτερη λειτουργία της .

Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ολοκληρώνει την επιτυχημένη προσπάθεια της μέσα στα πλαίσια της δράσης της και ελπίζει ότι η αγροτική αγορά που δημιούργησε να συνεχίσει ως θεσμός στην πόλη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.