Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές στο σχεδιασμό και το περιεχόμενο του Ιστολογίου μας

Τις τελευταίες 2-3 μέρες κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές (προς το καλύτερο θέλουμε να ελπίζουμε) στο Ιστολόγιό μας:
Η σελίδα "ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ" αφαιρέθηκε και στη θέση της προστέθηκε νέα σελίδα με τίτλο "Συνέδρια-Ημερίδες". Σ' αυτήν δημοσιεύονται πληροφορίες για ημερίδες και συνέδρια γεωπονικού και αγροτικού ενδιαφέροντος με χρονικό ορίζοντα ενός μήνα περίπου. Φυσικά η σελίδα θα ανανεώνεται τακτικά.
Προστέθηκε νέα σελίδα με τίτλο "Θέσεις εργασίας-Μεταπτυχιακά" όπου δημοσιεύονται θέσεις εργασίας γεωπόνων και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Κι αυτή η σελίδα θα ανανεώνεται τακτικά λαμβάνοντας υπόψη και τις σχετικές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων ή βιογραφικών.
Προστέθηκαν δύο καινούργια banners με τίτλο "ΥΠΑΑΤ-ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" και "ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ" τα οποία οδηγούν απευθείας στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους του ΥΠΑΑΤ και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. αντίστοιχα.
Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο σύνδεσμο περιλαμβάνονται αρκετές ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει το ΥΠΑΑ,Τ όπως Βεβαίωση Εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών, Υποβολή Αναγγελίας Διακίνησης Νωπών Οπωροκηπευτικών κ.ά.
Στη "ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ" αναρτώνται από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. όλες οι προκηρύξεις για μίσθωση αγροτεμαχίων γεωργικής και κτηνοτροφικής γης. Σημειωτέον ότι δεν έχουν γίνει ακόμα αναρτήσεις αγροτεμαχίων για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Οι επισκέπτες του Ιστολογίου μας που επιθυμούν να μας στείλουν σχόλια, παρατηρήσεις, καθώς και οποιοδήποτε υλικό για δημοσίευση (άρθρα, θέσεις εργασίας, ειδήσεις κλπ.) μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα e-mail που έχουμε δώσει στη σελίδα μας "Επικοινωνία" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.