Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου, για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ανδρούτσου, διοργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα Υγείας στην Πρέβεζα, συγκέντρωση-συλλαλητήριο για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Επειδή η υγεία είναι ίσως το μέγιστο κοινωνικό αγαθό, που αφορά όλους μας, και ειδικά εμάς που ζούμε στην Πρέβεζα και τα τελευταία χρόνια βιώνουμε την τραγική υποβάθμιση των υποδομών δημόσιας υγείας, δημοσιεύουμε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο-κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα, και τη σχετική αφίσα, και καλούμε όλους τους Πρεβεζάνους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση:


Πρεβεζάνα, Πρεβεζάνε 
 Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.
 Έχεις δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης σε δωρεάν , δημόσιες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας όλων των βαθμίδων (από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση της υγείας σου)
 Έχεις δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης σε φάρμακα και εξετάσεις
 Έχεις δικαίωμα να έχεις ένα Δημόσιο Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας στην περιοχή σου, που να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες σου, χωρίς να αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε άλλες περιοχές. 

Τα δικαιώματά σου αυτά δεν χωράνε σε μνημόνια, συμφωνίες και δόσεις στους λεγόμενους «δανειστές». Δεν χωράνε σε πολιτικές που βάζουν τα κέρδη των ολίγων και των μεγάλων επιχειρήσεων πάνω από τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δεν χωράνε σε πολιτικές που βάζουν πρώτο το «χρέος» και μετά τα νοσοκομεία , τα κέντρα υγείας και την υγεία του λαού. 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 
&
 ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

 Όλες και όλοι να δώσουμε το βροντερό παρών στo συλλαλητήριο για τη διάσωση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας του νομού μας. 

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7:30 μμ , στην ΠΛ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 
  • Άμεση και γενναία κρατική χρηματοδότηση του Νοσοκομείου μας και των Κέντρων Υγείας του νομού μας. 
  •  Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας χώροι κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι επιχειρήσεις.
  •  Προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης για να καλυφθούν πλήρως οι σύγχρονες ανάγκες μας. 
  • Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους. 
  • Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση μιας νέας, αποκλειστικά δημόσιας, κτιριακής μονάδας για το Νοσοκομείο Πρέβεζας. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 
(Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας , Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, ΕΛΜΕ Πρέβεζας, Σύλλογος Εργαζομένων στη Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, Σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ, Σωματείο Λιμενεργατών Σωματείο συνεταιριστικών υπαλλήλων, Σωματείο Γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων, Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας, Σωματείο χειριστών μηχανημάτων, Νομαρχιακό παράρτημα Πρέβεζας ΟΤΟΕ, Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Πάργας και ιδιωτικών υπαλλήλων Πάργας, Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.